Direktlänk till inlägg 15 november 2012

Din kropp

Av ulrika - 15 november 2012 23:15

Din kropp:

Din kropp är sälvläkande, den är utformad och programmerad till det! Kroppen gör allt för att hålla sig frisk och hel. Vi består av många miljarder celler, och i varje cell tillverkas den energi som får oss att leva och fungera. Cellen behöver syre, vatten och näring för att kunna tillverka energi. Får cellen det till fullo, så har vi 100% energi, vårat batteri är laddat och vi har gett oss själva och den kropp vi bor i bästa förutsättningarna till ett friskt liv!                                              
                                                  
                                                  
                  Den viktigaste platsen i din kropp är magen, här finns hela matsmältningssystemet som ska ta upp näringen från det vi äter och transportera ut det i kroppen så cellerna kan tillverka energi. Dom flesta krämpor och sjukdomar går att spåra  till magen, för här börjar allt, och här ska man börja behandla för att få bukt med det mesta! Mage och tarm ska innehålla tarmbakterier, ett helt kilo minst, dessa  finns till för matsmältningen och för vårat immunförsvar. och gör våran tarmslemhinna frisk. Brist på tarmbakterier gör att vi blir mer infektionskänsliga, kan få problem med värk, allergier och hudproblem som eksem eller psoriasis.


Krämpor:


När vi inte har 100% näringstillförsel till våra celler, när cellerna inte kan tillverka tillräckligt med energi, så skickar kroppen ut signaler till oss. Det kan vara kroppsliga symptom som tex. värk , trötthet, sömnbesvär, ont i magen, förändringar i huden, återkommade förkyldningar, viktuppgång/nergång. Det kan också vara emotionella och mentala varningssignaler som tex. rastlöshet, nedstämdhet, glömska, ökad stress, depression, likgiltighet. Lyssnar vi på kroppens varningssignaler? Gör vi något åt våra krämpor?  Vi borde, krämpor kan bli värre, och när det gått tillräckligt långt utvecklar vi sjukdomar och kroniska tillstånd. Många har lärt sig att leva med sina krämpor, man tror att det är ens "normala" tillstånd. Och man kanske inte vet hur man ska ta sig ur det. Jag menar att det inte behöver vara så, det går att må bättre! Och det går att ta sig ur den negativa spiralen med trötthet och medicinering mot olika krämpor, och bara känna att man mår bra ibland. Det handlar om att gå tillbaka till grunderna och titta på vad vi själva kan göra åt våran hälsa, det handlar om att förse våra celler med näring för att kroppen ska fungera optimalt.

Hur mår du? Har du några krämpor som du skulle klara dig utan? Skulle det kännas härligt för dig att vakna utvilad på morgonen? Skulle minskad v.a.b eller minskad egen sjukfrånvaro underlätta din ekonomi?

  så här vill man ju inte känna sig!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ulrika - 4 februari 2013 15:55

http://gluten-celiaki.blogspot.se/2011/09/gluten-celiaki-mjolk-brostcancer.html?m=1...

Av ulrika - 30 januari 2013 21:32

http://kurera.se/darfor-behover-du-kosttillskott-10-vettiga-anledningar/...

Av ulrika - 30 januari 2013 21:28

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/kommitten_for_manskliga_rattigheter/pressrelease/view/kosttillskott-60-000-gaanger-saekrare-aen-mediciner-781359...

Av ulrika - 30 januari 2013 21:12

http://newsvoice.se/2013/01/04/recension-av-forskningsfusket-sa-blir-du-lurad-av-kost-och-lakemedelsindustrin/...

Av ulrika - 23 januari 2013 08:14

De flesta sjukdomars orsaker, hur man botar dem samt håller sig frisk och  bromsar upp åldrandet.   Jag Bo Nilsson anser följande !!!!!   Tror du (fortfarande) att det räcker att äta husmanskost, eller tror du att fiberrik och varierad...

Presentation

ulrika 34 år, 3 barns mamma. intresserad av häla och våran kropp. säljer och använder mig av cellenergi, det bästa för kroppen å knoppen.
ulrika_bladh@telia.com

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards