Direktlänk till inlägg 11 januari 2013

Cellenergi är livsenergi

Av ulrika - 11 januari 2013 20:47

Den viktigaste platsen i kroppen är magen, det är kroppens hjärta. Här finns hela matsmältningssystemet, som ska ta upp näringen i maten och transportera det ut i kroppen till våra biljoner celler så de kan tillverka energi.

För att vår kropp ska vara i balans behöver vi rätt PH balans i kroppen (syra-bas-balans) den ska ligga mellan 5-7 i PH, beroende på vart man mäter i kroppen, i magen ska PH balansen ligga på 1,7 då mår vi bra. När vi äter en måltid ska den ner i magsäcken och där ska den malas ner med hjälp av vår magsaft, detta tar ett par timmar, sen ska de fettlösliga spjälkas i levern till vattenlösligt, sen går det vidare till tunntarmen där små blodkärl öppnar upp och tar upp näringen till vårt blodomlopp där cellerna tar upp det och gör det till energi till vår kropp.

De flesta krämpor och sjukdomar går att spåra till magen, för här börjar allt, och här ska man börja behandla för att få bukt med det mesta. Mage och tarm ska innehålla tarmbakterier, 1 kg minst, dessa finns till för matsmältningen, immunförsvaret och ska göra vår tarmslemhinna frisk, brist på tarmbakterier gör att vi blir infektionskänsliga, får problem med värk, allergier, och hud problem som eksem eller psoriasis.

Har vi inte 100 % näringstillförsel till cellerna så de kan tillverka energi då skickar kroppen ut signaler, kroppsliga signaler (symptom) som trötthet, värk, sömnbesvär, ont i magen förändringar i huden, återkommande förkylningar, viktuppgång/nergång, emotionella och mentala varningssignaler som rastlöshet, nedstämdhet glömska, ökad stress, depressioner, likgiltighet. Lyssnar vi inte på kroppens varningssignaler kan krämporna bli värre och när det gått tillräckligt långt utvecklar vi sjukdomar och kroniskt tillstånd, många lär sig leva med sina krämpor och tycker att de är ens normala tillstånd.

Men mår vi bra så har vi ett upptag på 25% som energi till cellerna, men det som händer om vi är stressade, trötta eller sjuka är att vi blir sura i kroppen, PH balansen i magen sjunker och blodkärlen stryper åt sig lite, 92% av svenska folket är sjuka= sura. Är vi sura i magen när vi äter en måltid så tar kroppen bara upp 7-15% av näringen, då är det svårt för kroppen att läka.


Vad som gör FitLine så unikt är det patenterade näringstransportkonceptet NTC (nutrient transport concept) detta gör att du kan få ut näringen till 100%. Man har utvunnit vitaminerna, mineralerna och spårämnena i nano storlek, det är så litet att de inte behöver spjälkas i magen, sen har man kunnat tillsätta en vattenlöslig molekyl på den fettlösliga så de behöver inte spjälkas av levern, utan vi kan ta upp det inom 5-15 min, och de går bara genom övre delen av magsäcken, de spelar ingen roll om vi är friska eller sjuka, vi tar upp till 100% .



I Basic


har vi alla fibrer, enzymer och bakteriekulturer som hjälper med både läkningen av mage och tarm, samt optimerar upptaget av både produkten och maten du äter.

Det finns 9 olika fibrer i, snälla fibrer (korta) som jobbar med dagens intag, för det genom kroppen, sen finns det vassare fibrer (långa) som roterar upp slagg och för ut det, vi har 12 meter tarm, tar vi ut den och sprättar upp den så har vi 400 kvm en hel tennisplan, här hittar vi mellan 9-18 kg slagg, detta hindrar flimmerhåren från att jobba som de vill, dels med att ta upp näring och dels med att föra ut slagg detta kan ha legat där i över 20 år, då har de ju ställt kroppen i obalans, det kan visa sig som trög eller lös mage, huden kommer i obalans, om det då fastnad en köttbit i en tarmficka så vitrar den sönder tarmen, tarmen blir porös, då utsöndrar den gifter i vårt blodomlopp, det ä de som ger t.ex psoriasis, akne, eksem. Vi kan bli väldigt trötta och börja få värk i kroppen.

Matspjälkningsenzymerna hjälper till att spjälka maten rätt i kroppen så att vi inte ska reagera med t.ex värk eller halsbränna, enzymerna frigörs när vi tuggar vår mat, men stress och mikron förstör enzymerna, då får vi näringsbrist. Barn födda efter -00 har brist på enzymer pga. Mikron, dom reagerar när dom får riktig mat, med tex laktosintolerans eller glutenallergi.

Bakteriekulturerna hjälper vår slemhinna i mage och tarm att må bra.



I activize


har vi alla B vitaminer, vattenlösliga. Det är viktigt att ta alla B vitaminer tillsammans för det är då man får fullt upptag av alla, de hjälper varan att bli starka.

B3 niacin öppnar upp alla våra blodkärl och ökar blodcirkulationen, och ökar syreupptaget, det känner vi av som en flash, vi kan bli varma, röda och få stickningar i huden. Finns även en brunalgs molekyl i som fungerar som syrebärare i blodet.

Många har B vitamin brist, pga. stress både inre och yttre, när vi stressar svara kroppen med att inte kunna ta upp B vitaminet ur maten, när vi inte stressar ner kan kroppen inte återhämta sig och det känner vi av som huvudvärk, ont i kroppen, sömnproblem, nedstämdhet, håravfall och sjukdomar. Vid långvarig stress knyter kroppen åt sig och vi kan inte ta upp näringen, men activizen öppnar upp alla blodkärl igen,

Högt och lågt blodtryck är också B vitamin brist.

4 av våra B vitaminer jobbar endast med fettförbränningen och ämnesomsättningen, både inre och yttre, kolestrolet.

Det finns ett bundet koffein i denna burk, Guarana. Det är inte besläktat med fria koffeinet, kaffe, red bull, coca cola. Guaranan ger oss en pigghet mellan 4-6 timmar och vi blir lugna och harmoniska av Guarana.

Denna burken intas på morgonen ihop med Basic men kan tas under dagen vid behov, om man har värk i kroppen, huvudvärk eller migrän. Då hjälper du kroppen att öppna upp kärlen, man får värk av att kroppen snörper åt sig, då tar du både orsaken och symtomen. Tar du en värk tablett, det enda som händer då är att du stänger av signalen i hjärnan att du har ont.

Idrottar man mycket är activizen jätte bra, den syresätter hela kroppen, muskler och lungor, ökar man syreupptaget så ökat givetvis prestationsförmågan.



I restoraten


har vi alla mineraler och D vitamin, i vanliga fall slår mineraler ut varann, tar du tex en magnesium för myrkrypning så slår den ut kalciumet i kroppen. Mineraler är fettlösliga, men här är de omvandlade till vattenlösliga, då kan vi aldrig lagra utan kroppen tar vad den behöver resten kissar vi ut.

92% av befolkningen är sura i kroppen, alltså har 92% mineralbrist, det är mineralernas uppgift att se till att vi är basiska och rensar ut slagg i kroppen (bindväv), har vi mineralbrist känner vi det som myrkryp, kramper, restless legs, psykisk nedstämdhet och sömnproblem. 65% av svenskarna lider av sömnproblem, det räknas idag som en folksjukdom. Det spelar ingen roll om vi sover 3 eller 15 timmar vi är fortfarande lika trötta, för när vi ha mineralbrist, har vi depåer i kroppen med mineraler, skelett, hår, hud och naglar där börjar kroppen ta av våra depåer och detta gör mest nattetid för det är då kroppen ska återhämta sig, och då kommer vi inte ner i djupsömn vi sover oroligt och lätt, kan vi inte ge kroppen den sömnen den behöver då har vi svårt att läka.

Har man värk i kroppen, vandrande värk, fibro, reumatiskt eller atros så har kroppen inte kunnat resa ut slagg i t.ex bindväven, har vi inte mineralerna kan inte den funktionen fungera.


Här finns även D vitamin det får vi normalt från fet fisk och från solen, men idag säger man att alla har D vitaminbrist, för att:

Mycket av den fisk vi har är framdriven i odlingar, norska fiskemyndigheten har gått ut med att mycket av den lax vi köper inte innehåller de vi tror, fisken i odlingarna får pellets och där i är det t.ex färgämnen för att få fisken att se mer aptitlig ut. Sen får vi alldeles för lite sol här vi bor.

D vitamin blev förra året utsedd till årets vitamin, det har forskats mycket om den därför att man kan se att många av våra folksjukdomar härstammar från D vitaminbrist, bla psykiska sjukdomar, diabetes, reumatism, MS och cancer.

D vitaminet är en stark antioxidant som kallas för T-cell, den går först i truppen, när vi får in en bakterie eller virus i kroppen så ska immunförsvaret kapsla in det och få ut det ur kroppen.

D vitaminet samarbetar med mineralerna, har vi brist på D vitamin kan vi inte ta upp vissa mineraler, och har vi brist på mineraler kan vi inte ta upp D vitaminet.

Har vi en obalans på vårat vitamin- och mineralförråd så släpper immunförsvaret igenom t.ex viruset, och alla sjukdomar får en möjlighet att ta fäste , alla bakterier och virus trivs i en sur miljö.

Innehåller spårämnen som koppar för håret, zink för huden och naglarna, krom för godis suget.

Man tar restorate innan läggdags, aldrig ihop med man, fibrer slår ut mineralerna, så 30 minuter efter sista måltiden.

Vid träning och ansträngning är den bra för återhämtningen.

 

 

Hur kommer det sig att vi inte får i oss tillräckligt med näring i maten vi äter, och varför har så många av oss vitamin och näringsbrister i olika former? Jo, som det ser ut idag har näringsvärdet i vår föda minskat avsevärt. Detta beror på olika saker, men framför allt så är vår jord försurad, jorden brukas mer än den klarar av, vi importerar omogna frukter och grönsaker som får mogna på vägen, man odlar t.ex grönsaker på torv istället för mineralrik jord. Vi är väldigt medvetna att äta nyttigt idag men det finns fler och fler halv och helfabrikat, sen innehåller vår mat alldeles för mycket konserveringsmedel (E-nummer).

Vi lever under stress, och ska hinna med så mycket som möjligt så matlagning från grunden har vi oftast inte tid med. Uppvärmning i mikron tar bort alla vitaminer, mineraler och enzymer ur maten, i stort sett alla barn födda efter 2000 har dessa brister pga. Mikron, sen när de börjar äta lagad mat så reagerar de med allergier som laktosintolerans och glutenallergi.

För mycket socker är heller inte bra, mycket av de söta varorna utarmar kroppen på flera viktiga näringsämnen, och belastar våra inre organ. Sen är stress en enorm näringstjuv för kroppen, här behövs åtskilliga mängder energi och näring för att balansera och fylla på förrådet. Medicinering och antibiotikakurer belastar kroppen och tömmer magen på viktiga bakterier, alla läkemedel vi ordineras inom vården läker inte utan dämpar bara symtomen (kroppens varningssignaler att något är fel och behöver åtgärdas) och skapar därmed, tillsammans med sitt skadliga innehåll ännu större obalans i kroppen som i sin tur kräver nästa medicin och nästa……Vi kan omöjligen veta vad kroppen behöver idag eller i morgon, vi förbrukar hela tiden olika beroende på hur vi mår och vad vi gör, med Fitline behöver vi inte tänka, här bestämmer kroppen själv. Detta är några skäl till att vi behöver tillskott med extra näring för att må bra och klara oss ifrån infektioner, krämpor och sjukdomar.

Fitline har allt kroppen behöver, den rensar ut hela tiden och fyller på varje dag.



Fitline produkterna tillverkas av ett tyskt familjeägt företag, PM-international, grundades av Rolf Sorg 1993. Företaget är marknadsledande inom distribution av högkvalitativa produkter inom hälsa, fitness och skönhet världen över. PM har sitt huvudkontor i Speyer, Tyskland men finns idag i över 30 länder och har mer än 100.000 distributörer.

Produkterna är framtagna, kontrollerade och godkända av läkare, dietister, biokemister och näringsexperter. Produkterna är patenterade, för att få patent krävs dokumenterad och mätbara resultat. Godkända produkter enligt GMP standarden som garanterar produkternas höga kvalité, renhet och säkerhet, samma krav som vi har på livsmedel och läkemedel, Fitlines näringsprodukter är inte naturläkemedel utan klassas som livsmedel, vilket gör att alla som kan äta mat kan använda det. Oavsett allergier, sjukdomar och medicinering kan du ta Fitlines näringstillskott och du får dessutom hjälp med dina krämpor, kroppen kommer i balans. Många inom idrottsvärlden använder sig av Fitline för att må bra och prestera max inom sin sport, t.ex alpina landslaget i Tyskland och Österrike. För att ett landslag ska få använda kosttillskott krävs att dessa är dopingkontrollerade och godkända av läkare. Dopingtestning utförs årligen vid Laboratoriet för dopinganalys vid Kölns Universitet som är ett av Internationella Olympiska Kommitténs ackrediterade labratorium.

GMP-märkningen garanterar att exakt det som står på burken finns i burken, ingenting annat. Fitline produkterna tillverkas av företaget Nutrichem i Roth, Tyskland, kontrolleras och testas kontinuerligt av Swiss Vitamine institute.

Företaget skänker månadsvis stora summor till välgörenhet och har utsett en egen välgörenhetsambassadör, Beate Schmitt. Förutom ca 500 fadderbarn världen över i samarbete med organisationen World Vision har PM-international även finansierat tre förskolor för ca 300 barn i Ghana. Man deltar även i regionala stödprojekt för behövande familjer i Tyskland och andra länder.


 

 

 

 

 

 




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av ulrika - 4 februari 2013 15:55

http://gluten-celiaki.blogspot.se/2011/09/gluten-celiaki-mjolk-brostcancer.html?m=1...

Av ulrika - 30 januari 2013 21:32

http://kurera.se/darfor-behover-du-kosttillskott-10-vettiga-anledningar/...

Av ulrika - 30 januari 2013 21:28

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/kommitten_for_manskliga_rattigheter/pressrelease/view/kosttillskott-60-000-gaanger-saekrare-aen-mediciner-781359...

Av ulrika - 30 januari 2013 21:12

http://newsvoice.se/2013/01/04/recension-av-forskningsfusket-sa-blir-du-lurad-av-kost-och-lakemedelsindustrin/...

Av ulrika - 23 januari 2013 08:14

De flesta sjukdomars orsaker, hur man botar dem samt håller sig frisk och  bromsar upp åldrandet.   Jag Bo Nilsson anser följande !!!!!   Tror du (fortfarande) att det räcker att äta husmanskost, eller tror du att fiberrik och varierad...

Presentation

ulrika 34 år, 3 barns mamma. intresserad av häla och våran kropp. säljer och använder mig av cellenergi, det bästa för kroppen å knoppen.
ulrika_bladh@telia.com

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards